Mitä on Maxim?

Maxim on ensimmäinen Euroopassa lanserattu urheiluravinnesarja, joka kattaa tuotteet jokaiseen urheilusuorituksen vaiheeseen. Maximin tuotteet soveltuvat mainiosti niin huippu-urheiljalle kuin kuntoilijallekin. Tuotevalikoima on erittäin laaja ja löydät varmasti sopivan vaihtoehdon, oli lajisi mikä tahansa.

Kaikki Maximin tuotteet ovat ravitsemusasiantuntijoiden kehittämiä viimeisimmän tutkimustiedon ja markkinatrendien perusteella. Monet uudet tuotteemme pohjautuvat huippu-urheilijoilta saatuun palautteeseen ja kokemukseen. Pienilläkin parannuksilla on merkitystä, kun on kyse sekunneista!

Uudistuneen valikoiman myötä saatavilla on entistä laajemmin sopivia vaihtoehtoja kuntotasosta ja lajista riippumatta. Tuotteita on saatavilla eri muodoissa, jauheina, valmisjuomina, geeleinä ja patukoina. Tuotemuodosta huolimatta kiinnitämme erityistä huomiota aina oikeaan koostumukseen, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja tietysti makuun.

Jokainen Maxim-tuote käy läpi tarkan laadunvalvontaprosessin, jonka ansiosta voimme taata, ettei yksikään tuotteemme sisällä mitään urheilussa kielletyksi luokiteltavia ainesosia.

Maximin ainutlaatuinen historia

Maxim urheiluravinteet perusti vuonna 1991 ammattipyöräilijä Steve Jennings. Ensimmäinen Maxim-tuote oli urheilijoiden keskuudessa nopeasti suosiota kerännyt energiaravinnejauhe, joka nykyään tunnetaan nimellä Maxim Carbo Loader. Todellisen potin räjäytti kuitenkin kreatiini, jonka Maxim lanseerasi Ergomax- nimisenä ensimmäisenä maailmassa vuonna 1992.