• Ammattilaisten kehittämä
  • Laadukkaat raaka-aineet
  • Hyvänmakuinen
Lisätietoa Maximista
  • Aloita
  • Suomen Suunnistusmaajoukkue
Ammattilaisten
kehittämä
Laadukkaat
raaka-aineet
Hyvänmakuinen

Kuva nuorten EM-kisojen pitkältä matkalta 2021. Kuvan Silva Kempistä on ottanut Donatas Lazauskas

 

Maxim ja Suomen Suunnistusjoukkue – yhdessä matkalla maailman huipulle

 

Suunnistusurheilulla on Suomessa pitkä ja menestyksekäs perinne. Viime aikoina Suomen suunnistusmaajoukkue on ollut edelleen lähellä huipputuloksia, mutta hieman harvempaan tahtiin kuin aiemmin. – Kaikki muuttuu. Suomen suunnistusmaajoukkueen tavoitteena on olla maailman paras viimeistään kotikisoissa Kuopiossa 2025, sanoo muutoksen ohjaimissa seisova mies, Suomen suunnistusmaajoukkueen päävalmentaja Thierry Gueorgiou (FRA).

 

-Se tarkoittaa sitä, että vain paras on kyllin hyvää meille eikä kompromisseja tehdä. Jokaista lopputulokseen vaikuttavaa yksityiskohtaa on pyrittävä hiomaan paremmiksi, kuin ne koskaan ovat olleet. Harjoittelu, palautuminen, urheilijan henkinen hyvinvointi ja ravitsemus. Kaikki pitää maksimoida. Päämäärä kaikilla maajoukkueurheilijoilla on päästä maaliin täydellä vauhdilla ilman virheitä, jatkaa Thierry.

 

Mies itse tietää mitä sanoo. Hän on voittanut suunnistuksen henkilökohtaisen maailmanmestaruuden neljätoista kertaa ja tunnetaan maailmanlaajuisesti lempinimellä ”Suunnistuksen kuningas”. Hänen menestysreseptinsä ei nojaa pelkästään henkilökohtaisiin kilpailu- ja harjoittelukokemuksiin, vaan myös kokemuksiin ja menestykseen valmentajana. Thierry valmensi Ruotsin suunnistusmaajoukkuetta vuosina 2017–2021, joka saavutti tuona aikana hänen opeillaan mahtavia tuloksia.

 

– Harjoittelu on tärkeää, mutta se ei yksistään riitä. Rasitettu keho tarvitsee oikeanlaista ravintoa ja nestettä oikeaan aikaan ja oikeina annoksina palautuakseen ja saadakseen uutta energiaa. Yhteistyö Maxim brändin tuotteiden kanssa on yksi tulevan menestyksemme avaimista. Se auttaa tekemään Suomen suunnistusmaajoukkueesta paremman ja lopulta parhaan vuonna 2025. Maxim yhdessä Suomen suunnistusmaajoukkueen kanssa on matkalla maailman huipulle! Päättää Thierry.

 

Suomen suunnistusmaajoukkueen päävalmentaja Thierry Gueorgiou Mika Ilomäen ikuistamana

 

Lue lisää Suomen Suunnistusjoukkueesta https://www.suunnistusliitto.fi/ ja seuraa Instagramissa @suunnistuslliitto & Facebookissa @Suomen Suunnistusliitto