Team Rynkeby

Maximin yksi sponsorointikohde on Euroopan suurin hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue, Team Rynkeby. Maxim sponsoroi Team Rynkeby -hankkeen kolmea tiimiä: Espoota, Helsinkiä sekä Vantaata. Maximin ja Team Rynkebyn yhteinen matka on alkanut jo vuonna 2016 ja jatkuu edelleen myös vuonna 2022.

Team Rynkeby on hyväntekeväisyyspyöräily, joka on saanut alkunsa vuonna 2002 yhden henkilön halusta tehdä hyvää terveytensä eteen yhdessä kavereidensa kanssa. Kun matkan pääsponsorin, Rynkeby Foods A/S, sponsoroimasta summasta jäi rahaa yli, kaverukset päättivät lahjoittaa varat paikalliselle lastensairaalalle. Nyt kaksikymmentä vuotta myöhemmin Team Rynkeby on 59 joukkueen pyöräily, jolla on pyöräilijöitä 9 maassa. Suomessa Team Rynkeby on toiminut vuodesta 2012 ja täten viettää tänä vuonna 10-vuotis juhlavuottaan.

Suomessa Team Rynkeby lahjoittaa varat Aamu Lasten Syöpäsäätiölle lasten syövän tutkimuksen rahoittamiseen sekä Sylva ry:lle psykososiaalisen tuen mahdollistamiseen. Vuosittain Suomessa toimivat yritykset, yhteisöt, sekä koulujuoksun myötä myös koululaiset, lahjoittavat yhteensä lähes miljoona euroa.

Keskeisenä osana hanketta, joukkueet harjoittelevat talven, sekä pyöräilevät heinäkuun alussa Pariisiin. Matka on 1200 kilometriä ja tuolla matkalla hyvän kunnon lisäksi nestetasapaino sekä ravinteet ovat isossa roolissa. Maxim on sponsorin roolissa tukemassa matkaa ja mahdollistamassa Team Rynkeby-joukkueille mahdollisuuden joukkueiden hyvään huoltamiseen. Näin Team Rynkebyn pyöräilijät voivat keskittyä matkan aikana tärkeimpään, pyöräilyyn pienten puolesta.

Lue lisää Team Rynkebysta https://www.team-rynkeby.fi.

Seuraa tiimien kuulumisia Instagramissa @tr_helsinki @trespoo @teamrynkebyvantaa