• Ammattilaisten kehittämä
  • Laadukkaat raaka-aineet
  • Hyvänmakuinen

Maxim-urheiluravinteet tukenasi suorituksen eri vaiheissa

Katso Maxim-treeniympyrästä mitä kehosi tarvitsee suorituksen eri vaiheissa. Ennen treeniä keho tarvitsee polttoainetta tulevaan suoritukseen. Myös nesteytyksestä täytyy huolehtia jo ennen treenin alkua. Varsinkin pitkissä suorituksissa täytyy tankata energiaa myös treenin aikana, muista myös oikeanlainen nesteytys. Treenin jälkeen täytyy muistaa palautuminen, sitä varten tarvitaan sekä proteiinia että hiilihydraatteja.

 

 

 

Näytä koko valikoima

Charge
Mitä enemmän harjoitellaan, sitä säännöllisemmin on syötävä.

Harjoituksia ei kannata tehdä nälässä. Kevyt aamutreeni voi sujua tyhjälläkin vatsalla, mutta kunnon treeniin valmistaudutaan syömällä laadukas lounas ja iltapäivän välipala. Tankkaus viimeistelee suorituskyvyn. Maxim-urheiluravinteet imeytyvät elimistöön nopeasti ja tehokkaasti ja auttavat sinua valmistautumaan suoritukseen.

Näytä Charge-Tuotteet
Perform
Valtaosa energiasta tuotetaan kevyessä rasituksessa rasvoista. Tehon noustessa yhä suurempi osa energiasta tuotetaan hiilihydraatista.

Jos kehon glykogeenivarastot ehtyvät suorituksen aikana, eikä hiilihydraatteja saada ajoissa, vauhti hiipuu, sillä rasvan polttaminen vaatii paljon enemmän happea kuin hiilihydraatin hapettaminen. Neste säilyttää suorituskyvyn. Vain kahden prosentin nestevaje voi heikentää suorituskykyä jopa 40 %. Riittämätön juominen pienentää hetkellisesti sydämen pumppaustehoa. Maxim-urheiluravinteet imeytyvät elimistöön nopeasti ja tehokkaasti ja auttavat sinua suorituksen aikana.

Näytä Perform-Tuotteet
Maximize
Heti suorituksen jälkeen syödään nopeasti imeytyvää hiilihydraattia, proteiinia ja juodaan riittävästi.

Jos suorituksen jälkeen ei nautita heti pientä hiilihydraattiannosta ja korjata nestevajetta, palautuminen hidastuu. Maxim-urheiluravinteet imeytyvät elimistöön nopeasti ja tehokkaasti ja auttavat sinua palautumaan.

Näytä Maximize-Tuotteet