• Pengar tillbaka om du inte går ner i vikt!
 • Gratis frakt över 400kr
 • Säker betalning med Klarna
Om Maxim
 • Start
 • Haasta itsesi -kilpailun säännöt
PENGAR TILLBAKA OM DU INTE GÅR NER I VIKT
GRATIS FRAKT PÅ ORDRAR ÖVER 400 KR
SÄKER OCH ENKEL BETALNING MED KLARNA

Haasta itsesi -kilpailun säännöt

 

 1. Osallistumisaika Osallistumisaika Maximin Haasta itsesi -kilpailuun on 25.4.2022-6.6.2022.
 2. Osallistuminen Osallistuminen tapahtuu kampanjan kisasivustolla www.maximsports.fi/kisa. Muista vastata kysymyksiin ja jättää ajan tasalla olevat yhteystiedot.
 3. Kilpailun järjestäjä Kilpailun järjestää Orkla Care / Maxim (jäljempänä “Järjestäjä”).
 4. Kilpailun palkinto Kilpailun pääpalkinto on neljän päivän aktiiviloma kahdelle henkilölle Kuortaneen urheiluopistolla. Loma suunnitellaan voittajan kanssa yhdessä mieleiseksi. Palkinto sisältää majoituksen sekä aktiviteetit. Matkakuluista ja ruokailuista vastaa voittaja itse. Palkinnon arvo on noin 200 euroa. Lisäksi arvotaan viisi (5) Maxim -urheiluravinnetuotepakettia, joiden arvo on n. 50 euroa. Voittoa ei voi muuttaa rahaksi.
 5. Kilpailu ja osallistuminen Palkinnot arvotaan kaikkien osallistujien kesken 7.6.2022. Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt pois lukien järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.
 6. Voitoista ilmoittaminen Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti hänen jättämiinsä yhteystietoihin, kun voittajien arvonta on suoritettu.
 7. Järjestäjän vastuu Järjestäjä ei vastaa palkintoon liittyvistä mahdollisista vahingoista. Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai arvoa. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä liittyen kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.
 8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen markkinoinnissa Voittajilta kerättäviä yhteystietoja käytetään kilpailun toteuttamiseen ja siitä tiedottamiseen. Vastanneiden nimi- ja yhteystietoja ei käytetä kilpailun ulkopuolisiin markkinointitarkoituksiin ilman vastaajan erillistä lupaa. Lue lisää tietosuojasta: https://www.orkla.com/tietosuoja/ .

  Instagram tai Facebook ei ole millään tavalla mukana kilpailussa.